test

Opinie o Atelier 2 Sp. z o.o., ul. Poznańska 17, Warszawa

Korzystałeś z usług Atelier 2 Sp. z o.o., ul. Poznańska 17, Warszawa? A może chciałbyś pracować w tej firmie i zastanawiasz się jakie warunki oferuje pracodawca? Podziel się swoją opinią - pomoże ona innym w uzyskaniu cennych informacji!
Założył(a): Robol
Data: 2018-01-18 17:53

Wizyt: 6771
Komentarzy: 113
Sortowanie: najnowsze najstarsze
autor
18.01.2018 (rok temu)
18.01.2018 (rok temu)

Atelier 2 Sp. z o.o., ul. Poznańska 17, Warszawa

Nie polecam!
Dużo obiecywania mało czynu.
Zero premii na święta
Nie wypłacają nadgodziny
autor
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Były paczki Mikołaj po cukierku roznosil to co narzekacie najadłem sie jak nigdy najlepsza zakładowa paczka jaką dostałem. Za rok bedzie to samo bez paczek, premi w tym zakładzie nie ma i nie będzie to po co sie starać zaliczyć 8 godzin i nara.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Ta dobre zarobki hahaha dodatki na obiad tak dają dodatek ale podatek z wypłaty xxxxxxx premii żadnej paczek na święta żadnych kierownicy zmiany jeden ma xxxxxxx drugi się o wszystko xxxxxxx i traktuje jak śmiecia lider obszaru cóż siada mu już na dekiel łazi i tylko xxxxxxx a większość ludzi niewiadomo czemu się go boi wmawiają że nie ma kasy na nic a co chwilę jakieś maszyny i inne pierdoły się pojawiają na zakładzie WYZYSK i BARDACHA tyle
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Ta dobre zarobki hahaha dodatki na obiad tak dają dodatek ale podatek z wypłaty xxxxxxx premii żadnej paczek na święta żadnych kierownicy zmiany jeden ma xxxxxxx drugi się o wszystko xxxxxxx i traktuje jak xxxxxxx lider obszaru cóż siada mu już na dekiel łazi i tylko xxxxxxx a większość ludzi niewiadomo czemu się go boi każą robić nadgodziny dając do podpisu papier że niby specjalne potrzeby pracodawcy jak nie podpiszesz straszą cię naganą lub zwolnieniem dyscyplinarnym wmawiaja że na nic nie ma kasy a co chwilę jakieś maszyny i inne pierdoły się pojawiają na zakładzie WYZYSK i BARDACHA tyle
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Szczera prawda
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Szoda ze usunęli część ale kolo poszłes z nimi. Wielkie brawa za prawde jest tak jak piszesz.
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
I chyba potrącają podatek za kantyne nawet jak sie nie korzysta...
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
A to dyrektor się nie wydziera? Poomoczyy! Milicja nemcy nas bija!
użytkownik
25.12.2018 (miesiąc temu)
25.12.2018 (miesiąc temu)
Kiedys pracowalem w tej firmie jako operator cnc. Nie bylo zle, akurat mialem fajnego majstra, osoba ktora mnie szkolila tez byla spoko (do dzisiaj mamy nawet kontakt). Praca nie byla ciezka, zarobek calkiem dobry jak na kogos bez doswiadczenia. Z multiplikatorami tez dobrze sie dogadywalem. Jednak zdecydowalem sie nie przedluzac umowy, bo troche nieprzyjemnosci (mowiac delikatnie) mnie spotkalo z strony kilku innych praconikow. Jeden psychol o malo co nie wcisnal mi czaszy przegubu w twarz, bo chcial przed innymi zaszpanowac jaki to on jest samiec alfa... No coż, moglem to zglosic ale machnalem na to reka bo i tak by mu pewnie nic nie zrobili, bo byl on operatorem z 13-sto letnim stazem, a tacy sa na wage zlota. Jeszcze by sie wszystko przeciwko mnie obrocilo i mnie by przeniesli na inna zmiane a tego nie chcialem.
Ogolnie IFA to dobry pracodawca w mojej opinii. Szkolenie nowych pracownikow mogloby byc tylko troche lepsze no i najgorsze, ze maja paru takich ludzi, ktorzy najwiecej zlomu produkuja, i przez ktorych inni odchodza albo zle im sie pracuje.
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Kolonko nie jest chory! Nie stwierdził tego lekarz ani lekarka ani nawet cnc tokarka! Jest to nasza jedyna nadzieja! Jest Promykiem słońca dla zamkniętego w wc w czasie pracy autora chorych słów. Niech nas prowadzi! Wódz nasz!
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Koniec żalenia sie Nowy Rok idzie a palant jeden z drugim i tak się nie zmienią pozdro.
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
prorok kolezanko .i nigdzie więcej.
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Problem w tym że jeśli proces jest zaprojektowany na np. 2000 sztuk na dobę to da się zrobić prawie 3000 kosztem kontroli jakości ????. Potem pochwała za ilość idzie ale strata dla firmy bo duży odpad na montażu. Smutna prawda : dbasz o jakość to jesteś tym złym i nieważne że Daimler na tych samych maszynach produkował jeszcze mniej
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
I kolejni pracownicy doświadczeni odchodzą hmn chyba to o czymś świadczy, nie zależy im na pracownikaach tylko sztukach śmiech na sali że nie potrafię zatrzymać osób które pracowały tam ponad rok...

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

trans koszalin

trans białogard

west trans

Warta dąbrowski

Warta

Joanna sochacka Pietrzyk

Marcin sztuka

Olsztyn

Olsztyn michelin

solid

Incube

Kontakt

Tarczyński

inotis

mentax

able solutions

dedek park

partner crls

mateusz Alstom

magit

Otto Holandia

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorszapraca.com.pl | regulamin